2023.12.02. Mi legyen a következő Free óra témája?


2023.12.02. Mi legyen a következő Free óra témája?

Itt a lehetőség, hogy ti döntsétek el, melyik téma legyen a következő Free matek érettségi felkészítő óránkon! 📚🤔 Választásaitok között szerepelhet a Számrendszerek, a Számtani sorozatok és a Másodfokú függvények. Egy percig sem titkoljuk, mindhárom téma kritikus fontosságú az érettségin való szerepléshez, így most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyikre fókuszáljunk!

De mielőtt szavaznátok, fontos, hogy mindannyian regisztráljatok a hírlevelünkre, hiszen csak így juthattok hozzá ezekhez a hasznos és ingyenes felkészítő órákhoz! 

A meghívólink az óra előtt pár nappal és az óra előtt 1 órával kerül kiküldésre! 🚀

Meghívólinkért regisztrálj itt! 

Csak akkor regisztrálj, ha még nem tetted meg, mert alapból megkapod, ha feliratkoztál már! 


Az online élő órák Google Meeten zajlanak, 1,5 órásak, és nem csak egy korlátozott számú résztvevő vehet részt – minél többen, annál jobb! Az óra elengedhetetlen kelléke a négyjegyű függvénytáblázat, amit mindenkinek érdemes készenlétben tartania.

Regisztráció után, mindig kapsz meghívólinket az ilyen free órákra, ezt ne hagyjátok ki! Csatlakozhattok a Facebook csoportunkhoz is, ahol további tartalmakat és információkat találtok.

Ne hagyjátok ki a lehetőséget, döntsétek el ti, hogy mi legyen a következő óránk fő témája! A ti részvételétek teszi igazán interaktívvá ezeket az órákat, és mi már alig várjuk, hogy veletek együtt tanuljunk!

Szavazz a Facebook csopiban!

Csatlakozás a Facebook csoportunkhoz itt!

A Free órák ingyenesek és kötelezettségtől mentesek! 

Nagyon boldog lennék, ha értékelnéd a Free órákat a Facebook csoportomban, az aktuális posztban.

Ezekről mindig itt adok mostantól kezdve nektek információt! 

Várlak szeretettel:

Edit, Ravix